Jeroen Weerdenburg wordt geboren in

Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang.

Op 6-jarige leeftijd stond Jeroen Weerdenburg met zijn beste vrienden al in zijn kamer te playbacken en optredens te geven met zelf gemaakte instrumenten. Dromend van een carrière als artiest….

In 2004 besluit Weerdenburg om zangles te nemen bij Monique van Haasteren. Monique is een van de betere zangcoaches van Nederland. Dagelijks is hij met zijn zang- oefeningen bezig. Al snel blijkt zijn dat zijn stem vorderingen maakt, waarna Jeroen besluit professioneel verder te gaan.
De producers achter oa. het eerste album van Total Touch en de makers van Sonic surfers (Dorian Broekuyse en Martin Trans) raken geïnteresseerd na het zien van een optreden van Jeroen.
Het uitkomen van singles is vanaf dat moment een feit. Weerdenburg werkt ook samen met Pieter van Schooten (de producer achter Jim Bakkum en Djumbo).
Tevens heeft Jeroen samen met producer/componist Bart Erkelens het nummer Zo zijn opgenomen, welke op diverse radio en televisie stations te zien en te beluisteren is.

Het nummer Verslaafd aan jou gemaakt samen met Lode de Roos kwam in augustus 2011 uit. Eind productie was in handen van Sander Baas, producer van oa. Banger Hart van Rob de Nijs. Zondag is de laatste single van Jeroen welke geproduceerd is door Jeroen Weerdenburg en Sander Baas en Sergio Clockwise. Tevens zijn de voorbereidingen in volle gang voor de opname van weer een nieuw nummer waarvan de releasedatum eind juni 2012 zal zijn …
Jeroen Weerdenburg is een begrip in de Nederlandse pop-muziek en jaagt zijn droom na, vol passie en energie.